Menu
Your Cart

Ανακοινώσεις RSS Feed

04 / 05 Αυτόματο μηχάνημα διαχείρισης ετικετών
Sofia 0 494
Αφαιρεί το αυτοκόλλητο χαρτί αυτόματα!Χρησιμοποιείται για αυτόματο ξεκόλλημα των αυτοκόλλητων ετικετών. Οι ετικέτες τοποθετούνται στο μηχάνημα και με το πάτημα ενός κουμπιού βγαίνουν οι ετικέτες ξεκολλημένες, έτοιμες για χρήση. Μπορεί να ξεκολλήσει πολλές σειρές ετικετών ταυτόχρονα ενώ διαθέτει και ένδειξη του αριθμού ετικετών που έχουν περάσει. Γρ..
22 / 03 SUNMI POS T2S & T2S LITE
Sofia 0 1298
SUNMI POS Solutions με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εξασφαλίζουν ομαλή ροή εργασίας με υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και διευρυμένη συνδεσιμότητα. Με Android 9.0, αυξημένη ασφάλεια και σταθερότητα, γρήγορη ταχύτητα εκτέλεσης εφαρμογών, ισχυρή μνήμη 4GB RAM, 64GB ROM και οθόνη υψηλής ανάλυσης για καθαρ..
22 / 02 ICS TS-201 Touch POS για την αγορά HORECA.
Sofia 0 291
Ολοκληρωμένο σύστημα POS για την αγορά HORECA με ανθεκτική οθόνη αφής και αθόρυβη λειτουργία. Με δυνατό επεξεργαστή, κατασκευασμένο να αναβαθμίζεται και να επισκευάζεται πολύ εύκολα. Το ICS TS-201 αποτελεί την ιδανική επιλογή για σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών.Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές...
16 / 02 Epson ColorWorks TM-C3500 εκτυπωτές για έγχρωμες ετικέτες!
Sofia 0 668
Οι πιο αξιόπιστοι και οικονομικοί εκτυπωτές για έγχρωμες ετικέτες υψηλής ποιότητας !!!Γρήγοροι, υψηλής ποιότητας εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών, που έχουν σχεδιαστεί για να εκτυπώνουν μεγάλη ποικιλία ετικετών με χαμηλό κόστος ανά ετικέτα. Ιδανική λύση για όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, παραγωγούς που εκτυπώνουν ετικέτες σε προϊόντα, όπως εργαστή..
13 / 05 Ολοκληρωμένα συστήματα  KIOSK για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.
Sofia 0 139
Ολοκληρωμένα συστήματα KIOSK, Modular Kiosk, Promo Stand ειδικά σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας! Μεγάλη γκάμα σε συστήματα αυτόματης εξυπηρέτησης self-service POS με μεγάλη οθόνη αφής, ενσωματωμένα 2D barcode scanner και θερμικό εκτυπωτή, σε Windows ή Android, δυνατότητα NFC , αναβαθμισμένους επεξεργαστές και τοποθέτηση σε ..
13 / 04 Αποστειρωτές Αέρα με όζον φορητοί και δαπέδου.
Sofia 0 1345
Η αποστείρωση του αέρα με όζον στους εσωτερικούς χώρους συμβάλει στην αποτελεσματική προστασία από ιούς και βακτήρια γιατί το όζον ως αέριο μπορεί να εισχωρεί παντού ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Εφόσον τηρηθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις, είναι απολύτως ασφαλές!Διαθέτουμε τους φορητούς αποστειρωτές αέρα O3 Port10 και τους επιδαπέδιους Ozon ..
06 / 04 CITIZEN λύσεις για τις τουριστικές επιχειρήσεις.
Sofia 0 24
Οι καλύτερες λύσεις εκτυπώσεων για τον τουριστικό κλάδο!Με τον κατάλληλο εκτυπωτή στην κατάλληλη θέση εξασφαλίζεται ιδανική ροή στον καθημερινό κύκλο εργασίας των τουριστικών επιχειρήσεων. Οι εκτυπωτές CITIZEN πραγματοποιούν γρήγορες εκτυπώσεις με έξυπνο σχεδιασμό και ευέλικτη συνδεσιμότητα. Για τα έγγραφα των ξενοδοχείων ο νέος POS εκτυπωτής CT-S4..
03 / 03 Ολοκληρωμένη επαγγελματική σειρά συστημάτων POS της P2C
Sofia 0 1054
Νέα επαγγελματική σειρά POS Business Series P2C 200, P2C 100, P2C 150 Διατίθενται με επεξεργαστές INTEL J1900, i3, i5 και με περιφερειακά όπως ενσωματωμένο εκτυπωτή αποδείξεων, αναγνώστη μαγνητικών καρτών, LCD 2nd Display.Παρέχουμε:Υπηρεσίες υποστήριξης, επισκευής, αναβάθμισης και αντικατάστασης. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές...
26 / 11 Λύσεις με φορητά τερματικά ZEBRA απο την INFOPOS Electronics
Sofia 0 3247
Λύσεις με φορητά τερματικά ZEBRA απο την INFOPOS ElectronicsΔιαθέτουμε καινοτόμες λύσεις και εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε τομέα της αγοράς όπως:Αποθήκες, Μεταφορικές, Κατασκευαστικές εταιρείες, Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, Καταστήματα λιανικής πώλησης, Courier,Κλάδος Υγείας, Λύσεις RFID, Πωλητές εν κινήσει, Μerchandizers, Δημόσιος Τομέας κ.α.Παρέ..
02 / 11 Εκτυπωτές καρτών Zebra για την προέλευση των φυτών - Οδηγία της Ε.Ε.
Sofia 0 23
Νέα Οδηγία για την ανίχνευση φυτών που διακινούνται στην Ε.Ε.Λύσεις με εκτυπωτές καρτών από την ZEBRA.Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναθεώρησε τον φυτοϋγειονομικό νόμο για να περιοριστεί η εισαγωγή και εξάπλωση επιβλαβών οργανισμών. Τα φυτά προς διακίνηση πρέπει να φέρουν το Φυτοϋγειονομικό διαβατήριο που θα αναφέρει την χώρα προέλευσης του φυτού,την βοτανι..
23 / 10 Η ICS Καραφύλλης Συστήματα Πληροφορικής  Χρυσός Χορηγός στο 20ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων 2020
System 0 8178
Η ICS Καραφύλλης Συστήματα Πληροφορικής A.E. Χρυσός Χορηγός στο 20ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 23 Οκτωβρίου 2020 υπό την Αιγίδα των ΣΒΕ, ΕΒΕΑ, ΕΣΕΕ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΣΕΛΠΕ.Ο Γιώργος Καραφύλλης, CEO της ICS Καραφύλλης Α.Ε. ανέπτυξε με την ομιλία του τον τομέα της προσέγγισης καταναλωτών με ψηφιακά μέσ..
01 / 09 Αυτόματη πλατφόρμα έκδοσης κλειδιών από την Infopos- Newsletter 010920
Sofia 0 355
Αγαπητοί συνεργάτες,για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας, αποφεύγοντας την αναμονή των τηλεφωνικών γραμμών και την καθυστέρηση έκδοσης κλειδιών, έχουμε κατασκευάσει την υπηρεσία αυτόματης έκδοσης κλειδιών μέσω e-mail. Για την έκδοση κλειδιών μπορείτε να εγγραφείτε στο αυτόματο σύστημα κλειδιών ταμειακών μηχανών με τον εξής τρόπο: Στείλτ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)