Menu
Your Cart

Ανακοινώσεις RSS Feed

01 / 05 Algobox III - Νέος Φορολογικός μηχανισμός ΦΗΜΑΣ.
Sofia 0 3633
Algobox III Φορολογικός Ηλεκτρονικός Μηχανισμός Άθροισης και Σήμανσης (ΦΗΜΑΣ)Με νέες δυνατότητες διασύνδεσης με τα EFTPOS, υποστηρίζει μέχρι 10 EFTPOS και εκτυπώνει παραστατικά με ενσωματωμένο εκτυπωτή. Απομακρυσμένη αναβάθμιση χωρίς επι τόπου επίσκεψη στον πελάτη. Αποθηκεύει όλα τα ποσά στη φορολογική του μνήμη και εκδίδει σχετικές αναφορές με ποσ..
16 / 04 HIKVISION οθόνη 24'' σε Super τιμή!!!
Sofia 0 720
Πολύ δημοφιλής οθόνη HIKVISION FHD Borderless 24 ιντσών σε ειδική τιμή, για τους συνεργάτες της ICS Καραφύλλης Α.Ε.Full HD, HDMI, VGA, TFT LED Backlight. Ευρεία γωνία θέασης και φιλική προς το χειριστή με εύκολο μενού λειτουργίας, μπορεί να ανταποκριθεί σε διάφορες εφαρμογές και απαιτήσεις. Υψηλής αξιοπιστίας και αντοχής εξαρτήματα για να εξασφαλίζ..
21 / 03 PAROCHOS All-in-One με Πιστοποίηση της ΑΑΔΕ!
Sofia 0 2324
Η λύση All-in-One της PAROCHOS έχει την Πιστοποίηση της ΑΑΔΕ!Ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει SOFT POS, συσκευή SUNMI V2S και PAROCHOS OnLine  Άυλη Ταμειακή με Πιστοποίηση από την ΑΑΔΕ.Περισσότερα..
12 / 03 Νέες ταμειακές MIRKA ΙΙΙ και Ιnfo CARINA i57 III.
Sofia 0 250
Νέες ταμειακές μηχανές INFOPOS MIRKA III και Info CARINA i57 III Κυκλοφόρησαν οι νέες ταμειακές μηχανές MIRKA III και Info CARINA i57 III με δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου ECR Invoicing.Περισσότερα...
27 / 02 Λύσεις POS για Λαϊκές αγορές και υπαίθριους χώρους πώλησης.
Sofia 0 157
Σε μια συσκευή τα έχετε όλα!!!!!Άυλη Ταμειακή - SOFT POS - PAROCHOS - Φορητή συσκευή Android που υποστηρίζει το Soft POS που θα επιλέξετε, τον Πάροχο και την σύνδεση για ασύρματο δίκτυο. Sunmi V2s Mobile Pos Solution Android - NFC - GMS - Printer - Camera - Bluetooth - Wi-Fi .Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές.Περισσότερα: ..
08 / 02 HIKVISION έξυπνες διαδραστικές οθόνες Android/Windows 65''-75''-86'
Sofia 0 1337
HIKVISION Interactive οθόνες * Android/Windows * 65''-75''-86''Έξυπνες διαδραστικές οθόνες HIKVISION που είναι ιδανικές για εταιρικές και επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις, συνέδρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, αίθουσες διαλέξεων, ακαδημίες, μουσεία και πανεπιστήμια. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές. ..
05 / 02 myErgani Λύσεις για Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου Εργασίας
Sofia 0 176
myErgani Λύσεις για Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου Εργασίας.H INFOPOS διαθέτει λύσεις με ρολόγια παρουσίας προσωπικού που υποστηρίζουν την αναγνώριση του QR Ergani του εργαζόμενου και την αποστολή του στο πληροφορικό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές...
01 / 02 SUNMI V2s All-in-One Android, NFC,GMS mobile computer
Sofia 0 257
SUNMI V2s All-In-One Mobile Pos Solution Android, NFC,GMS Μία φορητή συσκευή πολλές δυνατότητες. Με Android 11, με αναβαθμισμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.0 GHz, NFC, GMS - απαραίτητο για πληρωμές μέσω καρτών- θερμικό εκτυπωτή 58 mm,  λαστιχένια προστατευτικά για προστασία από νερό, λάδια και βρωμιά. Έξυπνο φορητό τερματικό SUNMI V2s Mobile POS που..
01 / 02 CITIZEN CL-S621 σε προνομιακή τιμή με 5 χρόνια εγγύηση!
Sofia 0 562
Απέσυρε ένα barcode εκτυπωτή και θα πάρεις τον CL-S621 σε ειδική τιμή!H CITIZEN δίνει την δυνατότητα απόκτησης του CL-S621 με την απόσυρση ενός οποιουδήποτε barcode εκτυπωτή σε προνομιακή τιμή με 5 χρόνια εγγύηση! Ιδανική λύση για Διανομή-Courier - Αποθήκες-Logistics - Ηλεκτρονικό Εμπόριο - Ιατρικά Εργαστήρια - Φαρμακεία - Ξενοδοχεία - Βιοτεχνίες -..
19 / 12 Evolis εκτυπωτές πλαστικών καρτών για κάθε επιχείρηση.
Sofia 0 679
Τυπώστε Δωροκάρτες με τον δικό σας εκτυπωτή!Όλο το χρόνο, για κάθε σεζόν, για Γιορτές-Εκπτώσεις-Black Friday-Special Occasions-Events-Κάρτες δώρο και πολλές άλλες ιδέες!Εύκολα και γρήγορα στον χώρο σας!Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές.  ..
27 / 11 Liliwise Έξυπνες κλειδαριές για όλες τις πόρτες.
Sofia 0 404
Έξυπνες ψηφιακές κλειδαριές πόρτας υψηλής ασφάλειας, ιδανικές για διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ενοικιαζόμενες κατοικίες, εξοχικά, μονάδες φιλοξενίας, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, έξυπνα κτίρια, κοινόχρηστους χώρους.Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές...
08 / 11 CL-S700II - η πραγματική δύναμη της εκτύπωσης ετικετών.
Sofia 0 408
Σχεδιασμένος για να αντέχει σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα και να παράγει εκτυπώσεις μεγάλου όγκου, εξασφαλίζει ομαλή και πολύ γρήγορη παραγωγή ετικετών με άριστη ποιότητα! Ο CL-S700II καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σε εντατικούς ρυθμούς παραγωγής και εργασίας. Διατίθεται με δυνατότητα άμεσης θερμικής εκτύπωσης, θερμικής μεταφοράς, σε 300..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 54 (5 Σελ.)