Menu
Your Cart

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ

Επιτυχημένη σειρά προϊόντων κλήσης Service Calling Systems που λειτουργούν σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και ροή εργασίας με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και την εξοικονόμηση χρόνου. Ο πελάτης είναι ευχαριστημένος γιατί εξυπηρετείται γρήγορα και σωστά. Οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί γιατί δεν πηγαινοέρχονται άσκοπα, ούτε αναλώνονται σε παράπονα. Η επιχείρηση εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, ευχαριστημένους πελάτες και αυξημένη απόδοση.


Brand: SYSCALL
Μήτρα κλήσης σερβιτόρων και διαχείριση προτεραιότητας και παραγγελιών κουζίνας Syscall DT-5020Οικονομικό σύστημα διαχείρισης σειράς αναμονής και εξυπηρέτησης. Απλώς πατήστε τον αριθμό του πελάτη για να τον καλέσετε μέσω της οθόνης που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στον χώρο. Ο διακομιστής καλεί τον πελ..
Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-1000TΜε το πάτημα ενός κουμπιού, ανάλογα με τον αριθμό καλεί και τον αντίστοιχο δέκτη. Με το πλήκτρο FUN key ρυθμίζονται οι λειτουργίες του συστήματος. Μόνο με κωδικό ενεργοποιούνται τα πεδία παραμετροποίησης. Εύκολη λειτουργία και εγκατάσταση. Δόνηση, ηχητικό σήμα ..
Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-101RΤο σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager GP-101R είναι απαραίτητο για την διαχείριση της αναμονής των πελατών. Το νέο guest pager GP-101R είναι πολύ λεπτό και διακριτικό με ματ επιφάνεια και κομψό σχεδιασμό. Υπάρχει δυνατότητα πρόσθεσης του λογότυπου τ..
Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης Multi Transmitter Syscall GP-2000TΟ GP-2000T αποτελεί μια σύγχρονη και κομψή συσκευή με δυνατότητα να καλεί τις συσκευές λήψης ‘pager’ με ένα κουμπί. Με τα πλήκτρα αφής πραγματοποιούνται οι ρυθμίσεις και ο χειρισμός της συσκευής. Με έξυπνο πληκτρολόγιο με κουμπιά αφής. Καθαρή οθόνη OL..
Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-200R 10CΤο σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager GP-200R είναι απαραίτητο για την διαχείριση της αναμονής των πελατών. Το νέο guest pager GP-200R είναι πολύ λεπτό και διακριτικό με ματ επιφάνεια και κομψό σχεδιασμό. Υπάρχει δυνατότητα πρόσθεσης του λογότυπ..
Brand: SYSCALL
Ο δέκτης κλήσης καρφίτσα SB-600 clip  είναι ένα «ρολόι» αδιάβροχο με εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας.Ρυθμίζεται με 3 κουμπιά αφής και αποτελει ένα εύχρηστο εξάρτημα με clip που μπορεί να φορεθεί πάνω από τα ρούχα του εργαζόμενου και να δέχεται τις κλήσεις. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ( 1 ημέρα λε..
Brand: SYSCALL
Το Wish Pager SB-650, είναι φορητός δέκτης κλήσεων που φοριέται σαν ρολόι.Είναι επαναφορτιζόμενο με USB και είναι πολύ κομψό και διακριτικό ενώ διευκολύνει την ροή της εργασίας. Διατίθεται σε μαύρο με κόκκινο χρώμα.  Το μοναδικό που διαθέτει βάση φόρτισης. Βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Δυνατότ..
Brand: SYSCALL
Ο δέκτης καρφίτσα SB-700 είναι ένα «ρολόι» αδιάβροχο με εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας.Ρυθμίζεται με 3 κουμπιά αφής και αποτελεί ένα κομψό εξάρτημα για τον εργαζόμενο που δέχεται τις κλήσεις. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ( 1 ημέρα λειτουργίας με 1,5 ώρα φόρτισης). Δυνατότητα μέχρι και 450 καταχωρήσεων..
Brand: SYSCALL
Ο δέκτης χειρός SB-700 είναι ένα «ρολόι» αδιάβροχο με εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας.Ρυθμίζεται με 3 κουμπιά αφής και αποτελει ένα κομψό εξάρτημα για τον σερβιτόρο που δέχεται τις κλήσεις. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ( 1 ημέρα λειτουργίας με 1,5 ώρα φόρτισης). Δυνατότητα μέχρι και 450 καταχωρήσεων με..
Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall SGP-100R 10CΤο μικρού μεγέθους pager είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται εύκολα από τους πελάτες. Με αλουμίνιο που εφαρμόζεται στη μονάδα φόρτισης κάνει τον σχεδιασμό του πιο πολυτελή. Αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας και λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Αν..
Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall SGP-300R 10CΤο σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager SGP-300R σε σχήμα διαμάντι έχει σχεδιαστεί να είναι μικρότερο και λεπτότερο για να είναι πολύ βολικό για τους πελάτες ενώ έχει το ιδανικό μέγεθος για τοποθέτηση αυτοκόλλητου. Αναβαθμισμένη μπαταρία και εύρος λειτουργ..
Brand: SYSCALL
Η SYSCALL παρέχει την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση που αφορά στο σύστημα κλήσεων και ειδοποιήσεων.Το Syscall SHS-100 με μαγνήτη αποτελεί ένα ιδανικό σύστημα ειδοποίησης για: Νοσηλευτικό προσωπικό, Ιατρικό/ επιστημονικό προσωπικό, Διοικητικό προσωπικό, Ασθενείς, Οικογενειακό περιβάλλον ασθενών..
Brand: SYSCALL
 Σύστημα διπλής ειδοποίησης SLL-400 με ήχο και φώς για νοσηλευτικές μονάδες.Ειδικά σχεδιασμένο για μονάδες νοσηλείας. Επιτρέπει στο νοσηλευτικό προσωπικό να αντιμετωπίζει τα επείγοντα περιστατικά με οπτική και ηχητική ειδοποίηση. Το SLL-400 διαθέτει 2 τύπου φωτός καθώς και πληκτρολόγιο ελέ..
Brand: SYSCALL
Οθόνη απεικόνισης 2ψηφίων Syscall SR-A2003Πολλαπλές επιλογές εμφάνισης στην οθόνη ανα αριθμό ψηφίων και χαρακτήρων. Αναλογικό–3 ενδείξεις- 1 γράμμα-3 αριθμοί–3 κλήσεις. Φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά. Οι σερβιτόροι γνωρίζουν ποιο τραπέζι χρειάζεται εξυπηρέτηση από τον αριθμό που  εμφανίζεται στη..
Brand: SYSCALL
Οθόνη απεικόνισης 3 ψηφίων Syscall SR-A330Πολλαπλές επιλογές εμφάνισης στην οθόνη ανα αριθμό ψηφίων και χαρακτήρων. Αναλογικό – 3 ενδείξεις- 1 γράμμα-3 αριθμοί – 3 κλήσεις. Φωνητικές οδηγίες στ΄ αγγλικά. Οι σερβιτόροι γνωρίζουν ποιο τραπέζι χρειάζεται εξυπηρέτηση από τον αριθμό που  εμφανίζεται..
Brand: SYSCALL
Οπτικοποιημένη ειδοποίηση μέσω 3 διαφορετικών χρωμάτων. Επιτρέπει στον νοσηλευτή να δει την κατάσταση  του ασθενούς από το χρώμα του φωτός. Οπτικοποιημένη ειδοποίηση μέσω 3 διαφορετικών χρωμάτων. Ενεργοποίηση του φωτός με ραδιοσυχνότητα RF. Πιέστε το κουμπί κλήσης. Το φώς LED παραμένει ανα..
Brand: SYSCALL
 Ασύρματος Βιομηχανικός Δέκτης SRL-200 LED που υποστηρίζει RF. Ανάβει μέσω επικοινωνίας RF communication. Με λευκό φως και στήριξη σε τοίχο. Ιδανικό για μεγάλους χώρους. Συμβάλλει στην καλή ροή εργασιών. Εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών. Αυξάνει την παραγωγικότ..
Brand: SYSCALL
Φωτεινός Δέκτης SRL-300 με 7 διαφορετικά χρώματα LED και 5 είδη μελωδιώνΤο SRL-300 είναι ένα φως διαδρόμου που συνήθως τοποθετείται πάνω από την είσοδο του θαλάμου του νοσοκομείου ή έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων. Παρέχει οπτική ειδοποίηση έξω από το δωμάτιο όταν ένας ασθενής χρειάζεται βοήθεια. Με ..
Brand: SYSCALL
Ενισχυτής σήματος Syscall SRT-6000Ενισχύει την εμβέλεια κάλυψης του χώρου προκειμένου να λαμβάνονται όλες οι κλήσεις. Απλά, συνδέστε τον μετασχηματιστή και θα ενισχύσετε την απόσταση για την λήψη του σήματος.Εύκολη και απλή λειτουργία. Ενίσχυση του σήματος πέραν της δυνατότητας των συσκευών.Καλύτερη..
Brand: SYSCALL
Ενισχυτής σήματος Syscall SRT-8200Ενισχύει την εμβέλεια κάλυψης  του χώρου προκειμένου να λαμβάνονται όλες οι κλήσεις.  Με αντιστοίχιση του κάθε ‘button’ ή με αυτόματη λήψη του σήματος από όλα. Συμβατό με συσκευές κλήσης ‘call bells’, συσκευές λήψης κλήσεων ‘pagers’ καθώς και με τις οθόνες..
Εμφάνιση 1 έως 20 από 33 (2 Σελ.)