Menu
Your Cart

Χειρός

Scanner χειρός για κάθε επιχείρηση, η πιό απλή και οικονομική λύση. Διαβάζουν τα barcode από τις ετικέτες των προϊόντων και αναποκρίνονται στις ανάγκες των ταμείων γρήγορα και αποτελεσματικά. Με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, μεγάλη αντοχή και άριστη απόδοση. 

Brand: ZEBRA
Scanner Zebra LI2208 1DΤα χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του LI2208 επιτρέπουν στους εργαζομένους να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι εργαζόμενοι μπορούν να σαρώνουν περισσότερους τύπους γραμμικών κωδίκων σε περισσότερα είδη, αυξάνοντας ..
Brand: ZEBRA
Scanner Zebra LS1203 1DΣχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων, το LS1203 παρέχει τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να μειώνονται σημαντικά τα λάθη εισαγωγής δεδομένων και να αυξάνεται η παραγωγικότητα μέρα με τη μέρα σε καταστήματα δώρων, μπουτίκ, αθλητ..
Brand: ZEBRA
Scanner Zebra LS2208 1DΤο οικονομικό Symbol LS2208 barcode scanner χειρός παρέχει γρήγορες, αξιόπιστες σαρώσεις σε μία εργονομική και ελαφριά συσκευή. Η μεγάλη εμβέλεια και από κοντά στις 17 inches μετατρέπει αυτή τη συσκευή σε ιδανική λύση για καταστήματα λιανικής, νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS250 1D Το MS 250 είναι πολύ εύκολο να τεθεί σε λειτουργία συνδέοντας τον σαρωτή σε ένα υπολογιστή που υποστηρίζει USB. Δεν χρειάζεται να γίνει οποιαδήποτε πρόσθετη εγκατάσταση. Με βάρος μόλις 83grams, λεπτό σχεδιασμό και ενσωματωμένη μεγάλη σκανδάλη, το MS-250 ε..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS338Το Unitech MS338, 2D imager είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε πολλές σαρώσεις barcode. Υποστηρίζει όλα τα κοινά 1D και 2D barcodes, έχει την δυνατότητα να διαβάσει αχνά εκτυπωμένα barcodes καθώς και ψηφιακά από φορητές συσκευές barcodes (και QR codes), με διαφορετικές α..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS351 1D Το MS351 ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε περιβάλλον, είτε πρόκειται για το λιανικό εμπόριο, σε ταμεία και αποθήκες είτε στον κλάδο της υγείας, σε κλινικές και νοσοκομεία. Σε περίπτωση λειτουργίας σε θορυβώδες περιβάλλον που δεν ακούγεται το ηχητικό σήμ..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS352 2D Το MS352 είναι ιδανικό για λειτουργία σε διαφορετικές συνθήκες εργασίας, με ευέλικτο λογισμικό, ανθεκτικά υλικά, αντίσταση στο νερό και την σκόνη.  Αναμετάδοση κραδασμών για την ανάγνωση των κωδικών στη λαβή. Η σάρωση πραγματοποιείται με επιτυχία χάρη στην ευρεία α..
Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell MS3780 Fusion 1DΤο Fusion™ 3780 laser barcode scanner αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεσαίας έντασης χρήση στον τομέα της λιανικής πώλησης,  φαρμακεία, κάβες κ.α. Συνδυάζει περιμετρική σάρωση μίας γραμμής σε μια ελαφριά, εργονομικά σχεδιασμένη συσκευή χειρό. H αυτόματη ανίχν..
Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell MS5145 Eclipse 1DΤο Eclipse 5145 είναι ένα scanner χειρός με λέιζερ μιας γραμμής. Εξοπλισμένο με τεχνολογία CodeGate μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η τεχνολογία CodeGate επιτρέπει στον χειριστή να στοχεύει εύκολα τον επιθυμητό γραμμικό κώδικα και να ολοκληρών..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS831 1D Το MS831 μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές απαιτήσεις, υποστηρίζει λειτουργία σκανδάλης, συνεχή λειτουργία και λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης. Έχει τη δυνατότητα να διαβάζει εύκολα 3 mil 39 barcodes. Εργονομικός σχεδιασμός, διαθέτει μεγάλο καλώδιο USB 2m και βάση και αξ..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS836 1D Συσκευή για πολλές εφαρμογές ‘All-in-one box’. Το MS836 περιλαμβάνει καλώδιο USB 1,9μ και βάση ανοιχτής ακρόασης. Ποιότητα 1D λέιζερ, απλή απόδοση, δυνατότητα ανάγνωσης με ευκολία των 3 mil 39 γραμμωτών κωδικών, συμπεριλαμβανομένων των μακριών ετικετών μέχρι 40 αλφαριθμ..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS852 2D Ειδικά κατασκευασμένο για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, το MS852 έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τους περισσότερους 1D/2D γραμμικούς κώδικες από οθόνες κινητών τηλεφώνων, ακόμη και κατεστραμμένα ή κακώς εκτυπωμένα barcodes. Με μικρό μέγεθος και εργονομικό σχεδιασμό,..
Brand: DATALOGIC
Scanner PowerScan 8300Το PowerScan PD8300 laser scanner προσφέρει κορυφαία  state-of-the-art επίδοση και αποτελεί ένα καθιερωμένο βιομηχανικό προϊόν. Με εξαιρετική επίδοση, αντοχή  και εργονομικό σχεδιασμό για απλό και εύκολο χειρισμό. Τεχνολογία Datalogic 3GL ™ για δυνατά ηχητικά σήμ..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic PowerScan PBT 9300 1DΟι σαρωτές λέιζερ PowerScan 9300 έχουν εργονομικό σχήμα με ισορροπημένο βάρος, παρέχοντας τη βέλτιστη άνεση στον χειριστή κατά τη διάρκεια των εργασιών που απαιτούν εντατική σάρωση. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης όπως RS-232, Keybo..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic QuickScan QD2430 2DΤο QuickScan QD2400 2D area imager αποτελεί μια καινοτόμα λύση με εξελιγμένα χαρακτηριστικά, αξιοπιστία και την πιο άνετη χρήση για τους χειριστές. Ιδανική επιλογή για σημεία πώλησης - point-of-sale (POS), το QuickScan QD2400 imager ενσωματώνει ένα νέο σύστημα φω..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic QuickScan QW2100 LITEΤο QW2100 imager είναι μικρό, ελαφρύ και εργονομικά σχεδιασμένο για ευκολία στην καθημερινή χρήση. Η συσκευή γραμμικής απεικόνισης (linear imager)  QuickScan Lite QW2100 διευκολύνει την ροή της καθημερινής εργασίας αφού «διαβάζει» φθαρμένα και κομμένα στο ..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic QuickScan QW2500Η αυξημένη παραγωγικότητα που εξασφαλίζει το QuickScan QW2500 εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στις καθημερινές λειτουργίες. Δεν χαλάει εύκολα και δεν χάνει την επικοινωνία λόγω ακούσιων επαναρυθμίσεων ενώ είναι αποδοτικό ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Το QW2500 δι..
Brand: SCANTECH
Scanner Scantech SD380 CCDΤο SD380 linear imager barcode scanner πραγματοποιεί αξεπέραστες επιδόσεις μαζί με την προηγμένη τεχνολογία στις εξόδους των σημείων πώληση αλλά αποτελεί και ένα αξιόπιστο αναγνώστη bar code, ιδανικό για πολλαπλές εφαρμογές και συνθήκες εργασίας. Με επιλογή λειτουργίας σε β..
Brand: SCANTECH
Scanner Χειρός Linear Imager SD700Το SD700 είναι ένα νέο scanner χειρός γραμμικής απεικόνισης (linear imaging), που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών για μια αποδοτική λύση για ανάγνωση από κοντινή έως μεσαία απόσταση, με εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία. Πέραν των χαρακτηριστικών της υψηλής..
Brand: SCANTECH
Scanner Scantech SG700 IP54 ImagerΤο SG700 είναι ένα νέο, ανθεκτικό, με λαβή, linear imager bar code scanner το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την αγορά της λιανικής, των logistic και την διαχείριση αποθηκών. Με λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη και πολλαπλές επιλογές αντικατάστασης ..
Εμφάνιση 21 έως 40 από 54 (3 Σελ.)