Menu
Your Cart

Επιτραπέζια

Επιτραπέζια scanner για γρήγορη και συνεχόμενη εξυπηρέτηση, εργονομικά σχεδιασμένα να τοποθετούνται στα ταμεία των Super market, μεγάλων καταστημάτων, πολυκαταστημάτων, αλυσίδων με παιχνίδια, σχολικά, είδη σπιτιού.

Brand: HONEYWELL
Scanner 1D Orbit MK7120 31A38 USB BL OMNIΤο Orbit™ είναι ένα κλασσικό, πανίσχυρο scanner. Τα μοντέλα Orbit 7120 και 7180 είναι πρωτοποριακά, κομψά και οικονομικά με επιτυχημένο σχεδιασμό. Αποτελούν την ιδανική λύση για τις απαιτήσεις της λιανικής, όπου ο χώρος στα ταμεία είναι περιορισμένο..
Brand: SCANTECH
Scanner Scantech Aquila A-8050 1DΠαρέχει σάρωση μεγάλης απόδοσης σε 20 γραμμές πολλαπλής κατεύθυνσης. Ρυθμιζόμενη κεφαλή που επιτρέπει την κλίση στις 45 ° για στοχευμένη σάρωση προϊόντων. Ανάγνωση όλων των κοινών γραμμικών κωδικών 1D, συμπεριλαμβανομένου GS1 DataBar, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμ..
Brand: SUNMI
Blink Scanner Sunmi Τεχνολογία νέας γενιάς με προηγμένο design. Το Sunmi Blink Scanner διαθέτει εργονομική γωνία σάρωσης 45 °, περίβλημα με υφή κράματος αλουμινίου και δύο διακριτικά πορτοκαλί πλαίσια. Δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και προσαρμογή κάμερας προαιρετικ..
Brand: DATALOGIC
 Scanner Cobalto Datalogic CO5300Τo νέo πολυδεσμικό Cobalto ™ CO5300 laser scanner της Datalogic εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε ένα κομψό και πλήρως εξοπλισμένο προϊόν. Η πολυδεσμική ανάγνωση των 20 γραμμών και 1500 σαρώσεων ανά δευτερόλεπτο παρέχει ταχύτερη 1D αποκωδικοποίηση. Το χαρακ..
Brand: ZEBRA
Scanner Zebra DS9208 1D/2DΤο Zebra DS9208 είναι ιδανικό για ανάγνωση  barcode scanner που είναι εκτυπωμένα σε ετικέτες χαρτιού ή στις οθόνες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών. Αποτελεσματική απόδοση σε 1D και 2D barcode — από τις εκτυπωμένες ετικέτες στην αγορά της λιανικής όπου υπάρχει η αν..
Brand: ZEBRA
Scanner Zebra DS9308 2D, SR, multi-IF, kit USBΠολύ λειτουργικό  και αξιόπιστο εργαλείο για τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία, τα εστιατόρια γρήγορης εξυπηρέτησης αλλά και για επιχειρήσεις λιανικής πώλησης όπου ο χώρος του ταμείου είναι περιορισμένος, τα χτυπήματα και οι πτώσεις μπορεί να εί..
Brand: NEWLAND
Newland Επιτραπέζιο Scanner FM430 Barracuda 1D/2D, USB, RS-232, Megapixel, OCR, Laser aimer, LED aimerΤο FM430 Barracuda είναι ένα πανίσχυρο σκάνερ σάρωσης γραμμωτού κώδικα 'barcode'. Ανεξάρτητα από το είδος του γραμμικού κώδικα, η megapixel κάμερα επιτρέπει στους χειριστές να σαρώνουν γραμμωτούς κώ..
Brand: NEWLAND
Newland Stationary Scanner FM431 Barracuda Pro 1D/2D, USB, RS-232, Megapixel, Laser aimer, LED aimerΤο FM431 Barracuda Pro ενσωματώνει τεχνολογία στόχευσης με λέιζερ και LED στην ίδια συσκευή. Σε εφαρμογές που λειτουργούν με τους τελικούς πελάτες, η στόχευση LED προστατεύει τους πελάτες από επιβλαβή..
Brand: NEWLAND
Newland Επιτραπέζιο Scanner FR40 1D/2D, USB, RS-232 καλώδιο 2 μέτραΤο FR40 Koi διαβάζει barcode γραμμωτούς κώδικες 1D και 2D, συμπεριλαμβανομένων των Aztec, με εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια. Είναι το πρώτο σκάνερ στην αγορά που διαθέτει κάμερα megapixel και μπορεί να διαβάσει ακόμα και τους πιο σ..
Brand: NEWLAND
Newland Επιτραπέζιο Scanner FR50 1D/2D, USB, MegapixelΣχεδιασμένο για να είναι ένα κόσμημα, το FR50 Pearl είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας με δυνατότητες της επόμενης γενιάς. Πολύ εντυπωσιακό τόσο σε μαύρο όσο και σε άσπρο (μόνο κατόπιν παραγγελίας), συνδυάζεται τέλεια με την διακόσμησ..
Brand: NEWLAND
Newland Επιτραπέζιο Scanner FR80 2D USB καλώδιο 3 μέτραΤο FR80 Salmon μπορεί να διαβάσει κωδικούς EAN που κινούνται στα 3,5 μέτρα το δευτερόλεπτα. Ιδιαίτερα σημαντικό για ένα στατικό σημείο πώλησης (POS), για γρήγορη επεξεργασία καλαθιών με προϊόντα και μείωση της ουράς αναμονής. Το μεγάλο παράθυρο ..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Gryphon GFS 4470 2D Ισχυρό και ολοκληρωμένο σύστημα σάρωσης Gryphon GFS4400 που αποτελεί την ιδανική λύση για ανάγνωση και χρήση hands-free σε ημιαυτόματο εξοπλισμό. Σχεδιασμένο με γνώμονα την ενσωμάτωση του συστήματος στα ταμεία με βέλτιστη απόδοση που επιτρέπει γρήγορη λήψη ..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Gryphon GPS 4421 1D 2DΤο νέο scanner GRYPHON GPS4421, διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των καταστημάτων λιανικής πώλησης. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του και οι επιλογές των χρωμάτων σε άσπρο και μαύρο επιτρέπει την τοποθέτησή του σε εμφανές σημεί..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Gryphon GPS 4490 1D 2DΟ μοντέρνος σχεδιασμός και επιλογή χρώματος, άσπρο και μαύρο. Τοποθετείται δίπλα στο ταμείο, είναι πολυδεσμικό και διαβάζει με μεγάλη ταχύτητα όλα τα barcode. Το scanner GRYPHON GPS4400 μπορεί να διαβάσει γρήγορα και αξιόπιστα QR και δισδιάστατα 2D barcode ακό..
Brand: HONEYWELL
Barcode Scanner Honeywell HF600 2D Area-imaging Το HF600 μπορεί να χρησιμοποιηθεί  σε πολλούς τομείς όπως στα σημεία πώλησης POS, καταστήματα λιανικής πώλησης, αποθηκες, logistics, εφοδιαστική αλυσίδα, φαρμακεία και εταιρίες. Εργονομικός σχεδιασμός που αποτελείται από 2 μέρη, τη σταθερή βά..
Brand: SCANTECH
Scanner LIBRA L7082 1D/2DΤο  LIBRA L7082i είναι ένα area imager bar code scanner πολλαπλών κατευθύνσεων, που χρησιμοποιεί ψηφιακή απεικονιστική τεχνολογία για να παρέχει αξιόπιστο αποτέλεσμα ανάγνωσης 1D και 2D bar codes. Αποδοτική λειτουργία με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, το L7082i, μπορεί ν..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Magellan 1100i 1DΤο Magellan™ 1100i presentation scanner αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο συλλογής δεδομένων  με πολλές εφαρμογές. Η τεχνολογία της Datalogic’s Illumix™ intelligent illumination που ενσωματώνει το Magellan 1100i reader, επιτρέπει την αυτόματη συλλογή εικόνων και α..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Magellan 1100i 2DΤο πολυδεσμικό Magellan™ 1100i presentation scanner αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο συλλογής δεδομένων  με πολλές εφαρμογές. Η τεχνολογία της Datalogic’s Illumix™ intelligent illumination που ενσωματώνει το Magellan 1100i reader, επιτρέπει την αυτόματη συλλογή ει..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Magellan 1500i 2DΤο πολυδεσμικό Magellan™ 1500i presentation scanner αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο συλλογής δεδομένων  με πολλές εφαρμογές. Η τεχνολογία της Datalogic’s Illumix™ intelligent illumination που ενσωματώνει το Magellan 1500i reader, επιτρέπει την αυτόματη συλλογή ει..
Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Magellan 2200 VS 1DΤο Magellan™ 2200VS scanner είναι ειδικά κατασκευασμένο για λειτουργία σε περιβάλλον με μεσαία διέλευση πελατών. Είναι σχεδιασμένο για καταστήματα λιανικής που έχουν ανάγκη πολύ υψηλών επιδόσεων με ένα ανθεκτικό, κάθετης λειτουργίας scanner. Ιδανικό για πολύ..
Εμφάνιση 1 έως 20 από 39 (2 Σελ.)