Menu
Your Cart

Pocket Size

Scanner μικρού μεγέθους που τοποθετούνται σε ζώνη ή φοριούνται στον καρπό, ακόμα και στο δάκτυλο. Διευκολύνουν την ροή εργασίας ιδιαίτερα εν κινήσει. Γρήγορα και αξιόπιστα αναποκρίνονται στις ανάγκες για ταχύτητα και απόδοση. Ιδανικά για μικρές αποθήκες, καθημερινές καταγραφές και απογραφές, διανομές, μεταφορές.

Brand: HONEYWELL
Ring Scanner Honeywell 8670 1D/2D 2.4GHz ασύρματοΤο 8670 Wireless Ring Scanner έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εργασίας εν κινήσει ώστε να διευκολύνει την ροή εργασιών και να εξοικονομεί χρόνο. Αποτελείται από δύο κομμάτια. Τους μαλακούς ελαστομερείς ιμάντες για τα δάκτυλα και τον καρπό που είναι πολ..
Brand: NEWLAND
Ring Scanner Newland BS10RΤο barcode scanner BS10R Sepia είναι πολύ μικρό και ελαφρύ και ανήκει στην κατηγορία των ring scanner αφού εφαρμόζει στο δάκτυλο του χειριστή. Με περιστρεφόμενη κεφαλή 360 °, σχεδιάστηκε για να ταιριάζει άνετα στο αριστερό ή το δεξί χέρι σας χωρίς να παρεμποδίζει ..
Brand: NEWLAND
Newland BS80 Piranha Pocket ScannerΑσύρματο Bluetooth σκάνερ τσέπης που επικοινωνεί με φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, tablet ή micro kiosk. Προσαρμόζεται και μεταφέρεται εύκολα ενώ αποτελεί την τέλεια λύση για βιομηχανίες και το λιανικό εμπόριο, τις αποθήκες και για εφαρμογές που λειτουργούν on..
Brand: ICS
Scanner ICS AUTOID Ring Scanner δαχτυλίδι σχεδιασμένο για μεγάλο φόρτο εργασίας διευκολύνοντας την δουλειά, λόγω ελευθερίας κινήσεων. Zυγίζει μόνο 48g, πάχος 39mm, φορητό, εργονομικό και αντιολισθητικό scanner, κατάλληλο για μακρόχρονη χρήση. Φορτίζει με Micro USB, διαθέτει μπαταρία πολυμερούς ..
Brand: SCANTECH
Scanner Scantech MB300 Προσφέρει ανώτερη αποκωδικοποίηση σε ταχύτητα ανάγνωσης έως και 500 σαρώσεις ανά δευτερόλεπτο και μέχρι 250 χιλιοστά βάθος ανάγνωση για την πλειοψηφία των 1D barcodes. Διάσταση 41,8 x 89,9 x 23,6mm. Βάρος 62gr. Το μικρό συμπαγές σχήμα του ΜΒ300 και το περίβλημα είναι σχεδ..
Brand: ICS
Μικρό Pocket Scanner MJ-X6 1D/2DMini Bluetooth Barcode Scanner ενσύρματο, ασύρματο και bluetooth τριπλής λειτουργίας. Με μεγάλη χωρητικότητα, ασφαλές και αξιόπιστο. Αποθηκεύει πάνω από 50.000 στοιχεία σάρωσης εκτός σύνδεσης με δίκτυο. Μοναδικό σύστημα διαχείρισης ισχύος και εξαιρετικά μεγάλος χρόνος..
Brand: UNITECH
Ring Scanner MS632 2D ασύρματοΤο MS632 είναι ειδικά σχεδιασμένο και πολύ για να εφαρμόζει σε ένα δάκτυλο. Ζυγίζει μόνο 65 gm μαζί με την μπαταρία 1000 mAH. Διαβάζει 2D barcode αλλά διατίθεται και για ανάγνωση γραμμωτών κωδικών 1D, 2D και PDF417. Υποστηρίζει ασύρματες επικοινωνίες (λειτουργία SPP και..
Brand: UNITECH
Ring Scanner Scantech MS 652 2D 2.4GHz ασύρματοΕλαφρύς και ευέλικτος σχεδιασμός σαρωτή scanner που φοριέται στο δάκτυλο. Με δυνατότητα περιστροφής και ρύθμισης με ένα πάτημα Ένα σχέδιο περιστροφής ώθησης επιτρέπει τη λειτουργία του δεξιού και του αριστερού χεριού για ευέλικτη λειτουργία. Δ..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS912 M  (memory version)Το MS912M (memory version) παρέχει επιπρόσθετη υποστήριξη στην αποθήκευση δεδομένων σε buffer mode όταν η συσκευή βρίσκεται εκτός εμβέλειας. Εξοπλισμένο με μνήμη 2MB, ίση με 20.000 σαρώσεις, το MS912M επιτρέπει στους χειριστές να ολοκληρώνουν τις ερ..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS912Μετά την άνοδο της αγοράς των κινητών τηλεφώνων και των συσκευών για εργασία εν κινήσει, οι ανάγκες της φορητής σάρωσης είναι συνεχώς ένα θέμα προσαρμογής με τις ανάγκες των επιχειρήσεων λιανικής καθώς και τις απαιτήσεις διάφορων κλάδων όπως:  ιατροφαρμακευτικό, βιομηχανικό..
Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS920 2D Pocket imagerΠαρόλο το μικρό του μέγεθος το MS920 διαβάζει 1D, 2D, QR CODE, και έχει δυνατότητα αποστολής δεδομένων ασύρματα έως 100 μέτρα σε ανοικτό χώρο!!! Το Unitech MS920 είναι νέας γενιάς ασύρματο 2D barcode scanner που διπλασιάζει την εξαιρετική λειτουργία αποκωδικοποί..
Brand: DENSO
Denso SE1-QB Scanner 1D/2D, μικρό, ελαφρύ, Bluetooth, IPX2Εξαιρετική απόδοση σάρωσης barcodes και QR Codes®. Εύχρηστος μίνι σαρωτής που μπορεί εύκολα να διαβάσει κωδικούς που εμφανίζονται σε smartphone, οθόνες ή άλλες συσκευές. Συνδέεται σε όλες τις συσκευές Bluetooth που εντοπίζονται στον..
Brand: NEWLAND
Newland NWear WD1 Watch ScannerWD1 scanner καρπού - ρολόι με οθόνη αφής που προσφέρει εύκολη και γρήγορη είσοδο στις εφαρμογές. Η λύση hands-free συμπληρώνεται με την εφαρμογή EasyConnect της Newland, η οποία συνδέει το WD1 με άλλες συσκευές NWear και κάνει αντιστοίχιση με τα WD2 και WD3. Αυτή ..
Brand: NEWLAND
Newland NWear WD2 Wearable ScannerΦορητό σκάνερ που φοριέται στον χέρι και διευκολύνει την εκτέλεση πολλών εργασιών ταυτόχρονα εν κινήσει. Με τον άνετο ιμάντα χεριού, το WD2 διασφαλίζει ότι δεν θα χαθεί χρόνος για την αφαίρεση μιας συσκευής κατά τη συλλογή ή τη μετακίνηση εμπορευμάτων. Η σκανδά..
Brand: NEWLAND
Newland NWear WD3 Badge ScannerΠολύ ελαφριά συσκευή σάρωσης που φοριέται σε κορδόνι σαν 'badge' ή χρησιμοποιείται σαν σκάνερ χειρός.  Προσφέρει υψηλή απόδοση με έξυπνο σχεδιασμό και βοηθάει τις καθημερινές εργασίες να γίνονται εύκολα και γρήγορα. Ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία 2D megapixe..
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)