Menu
Your Cart

Brand: ZEBRA Model: 1907
Φορητά Τερματικά Zebra TC51 & TC56Ο κομψός σχεδιασμός είναι κάτι περισσότερο από απλή αισθητική,είναι και η λειτουργικότητα του. Οι φορητοί υπολογιστές Zebra TC51/TC56 σχεδιάστηκαν για να είναι αποδοτικοί για την επιχείρηση, καθιστώντας το ρόλο του εργατικού δυναμικού ευκολότερο και πιο παραγωγι..
Brand: ZEBRA Model: 1905
Φορητά Τερματικά Zebra TC52 & TC57Τα φορητά τερματικά αφής  TC52 / TC57 παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με την απλότητα και τις δυνατότητες του Android που χρειάζονται οι εργαζόμενοι, μεγιστοποιείται η παραγωγικότητα και ελαχιστοποιείται ο χρόνος  για να μεγιστοποιήσουν την παραγ..
Brand: ZEBRA Model: 1908
Φορητά Τερματικά Zebra TC70 & TC75Υψηλού επιπέδου επαγγελματικό φορητό τερματικό που αντέχει στην χρήση, με επικοινωνία και πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Ανθεκτικό και έτοιμο για καθημερινή χρήση στην επιχείρηση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Λειτουργικά συστήματ..
Brand: ZEBRA Model: 1289
Price Checker CC600 Συσκευή εξυπηρέτησης πελατών εντός του καταστήματος. Παρέχει πληροφορίες για το κατάστημα, τα προιόντα, τις τιμές, τις προσφορές.  Τοποθετείται σε προκαθορισμένα σημεία του καταστήματος και συμβάλλει στην διευκόλυνση των πελατών και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών άμεσα..
Brand: ZEBRA Model: 1134
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών DC-350 Edisecure.Δυνατότητα έγχρωμης και ασπρόμαυρης εκτύπωσης. Με  ταχύτητα εκτύπωσης εως 144 κάρτες/ώρα σε τετραχρωμία, εως 720 κάρτες/ώρα μονοχρωμία. Εκτύπωση έγχρωμη και ασπρόμαυρη. Ανάλυση 300 dpi. Σύνδεση USB, μνήμη 32 MB. Διαστάσεις: Μονό 170 x 420 x 195 m..
Brand: ZEBRA Model: 1239
Scanner Zebra DS4308 1D/2DΝέο επίπεδο επιδόσεων με περισσότερη ευελιξία που επιτρέπει την ανάγνωση κάθε είδους barcode. Συσκευή χειρός με τεχνολογία επόμενης γενιάς. Οι χειριστές μπορούν να σαρώνουν εικονικούς γραμμωτούς κώδικες. Λειτουργεί σαν 2 συσκευές, επιτρέποντας την σάρωση πιο κοντά και σε με..
Brand: ZEBRA Model: 1244
Scanner Zebra DS9208 1D/2DΤο Zebra DS9208 είναι ιδανικό για ανάγνωση  barcode scanner που είναι εκτυπωμένα σε ετικέτες χαρτιού ή στις οθόνες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών. Αποτελεσματική απόδοση σε 1D και 2D barcode — από τις εκτυπωμένες ετικέτες στην αγορά της λιανικής όπου υπάρχει η αν..
Brand: ZEBRA Model: 1145
Εκτυπωτής Barcode GC 420. Αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και σε ανταγωνιστική τιμή, ο νέος desktop εκτυπωτής Zebra GC420ΤΤ φέρνει την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την αξιόπιστη λειτουργία σε πολλές, χαμηλού και μεσαίου όγκου εφαρμογές εκτύπωσης. Μικρός σε μέγεθος εκτυπωτής,..
Brand: ZEBRA Model: 1241
Scanner Zebra LI2208 1DΤα χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του LI2208 επιτρέπουν στους εργαζομένους να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι εργαζόμενοι μπορούν να σαρώνουν περισσότερους τύπους γραμμικών κωδίκων σε περισσότερα είδη, αυξάνοντας ..
Brand: ZEBRA Model: 1240
Scanner Zebra LI4278 BT/1DΤο LI-4278 1D επιτρέπει τη σαρώση γρηγορότερα, λαμβάνει σχεδόν όλα τα 1-D bar code συμπεριλαμβανομένων των bar code από ετικέτες χαρτιού, οθόνη κινητού τηλεφώνου, tablet ή υπολογιστή που επιτρέπει στους εμπόρους λιανικής πώλησης εύκολη και γρήγορη επεξεργασία. Το Bluet..
Brand: ZEBRA Model: 1243
Scanner Zebra LS1203 1DΣχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων, το LS1203 παρέχει τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να μειώνονται σημαντικά τα λάθη εισαγωγής δεδομένων και να αυξάνεται η παραγωγικότητα μέρα με τη μέρα σε καταστήματα δώρων, μπουτίκ, αθλητ..
Brand: ZEBRA Model: 1242
Scanner Zebra LS2208 1DΤο οικονομικό Symbol LS2208 barcode scanner χειρός παρέχει γρήγορες, αξιόπιστες σαρώσεις σε μία εργονομική και ελαφριά συσκευή. Η μεγάλη εμβέλεια και από κοντά στις 17 inches μετατρέπει αυτή τη συσκευή σε ιδανική λύση για καταστήματα λιανικής, νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα..
Brand: ZEBRA Model: 1915
Φορητό Τερματικό Zebra MC2100Το MC2100 διαθέτει την καλύτερη δυνατή επεξεργαστική ισχύ, στιβαρό σχεδιασμό, εξαιρετική εργονομία, ευέλικτες επιλογές λήψης δεδομένων, PTT (push-to-talk), επικοινωνία με την κεντρική διαχείριση και δυνατότητα διασταύρωσης δεδομένων. Διαθέτει 1D linear imager ή 1D / 2D a..
Brand: ZEBRA Model: 1334
Φορητό τερματικό Zebra MC3200 για αποθήκες και καταστήματα λιανικής.Ο φορητός υπολογιστής MC3200 προσφέρει αυξημένη υπολογιστική ισχύ, πρωτοποριακές δυνατότητες συλλογής στοιχείων, ενισχυμένη προστασία δεδομένων και ανώτερη εργονομία. Υποστηρίζει τη χρήση σε σχεδόν οποιοδήποτε ασύρματο LAN και είναι..
Brand: ZEBRA Model: 1335
Φορητό τερματικό Zebra MC3300Το φορητό τερματικό επόμενης γενιάς που εξασφαλίζει περισσότερη παραγωγικότητα και κερδοφορία για τις επιχειρήσεις. Με καινοτόμα χαρακτηριστικά, το MC3300 ενσωματώνει πολλαπλές επιλογές για εύκολη σάρωση, μεγάλη εμβέλεια στην συλλογή δεδομένων, συμπαγές και ανθεκτικό περ..
Brand: ZEBRA Model: 1912
Φορητό Τερματικό Zebra MC40Η Zebra προσφέρει μια συσκευή με μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό ενσωματώνει ευλυγισία και δυνατότητες επαγγελματικών απαιτήσεων στο εσωτερικό.Η επιλογή των λειτουργικών συστημάτων Android με αναβάθμιση μέσω του Mobility Extensions (Mx) της Zebra,  παρέχουν αντοχή, ασφάλεια..
Brand: ZEBRA Model: 1914
Φορητό Τερματικό Zebra MC55XΤο επαγγελματικό φορητό τερματικό MC55X επιτρέπει στους εργαζόμενους να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές διαχείρισης, να διαβάζουν γραμμωτούς κώδικες barcode, να φωτογραφίζουν μια εικόνα, να προβάλλουν βίντεο και να πραγματοποιούν ιδιωτικές κλήσεις ή κλήσεις push-to-talk σχε..
Brand: ZEBRA Model: 1913
Φορητό Τερματικό Zebra MC67Η σειρά MC67 μπορεί να σαρώσει σχεδόν οποιοδήποτε γραμμωτό κώδικα σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση.Ιδανικό για συλλογή δεδομένων,  για απλοποίηση της τήρησης αρχείων, λήψη και αποστολή βίντεο και φωτογραφιών για υποστήριξη επισκευής σε πραγματικό χρόνο. Στα 4G HSPA+, 8..
Brand: ZEBRA Model: 1910
Φορητό Τερματικό Zebra MC9200 Το MC9200 είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση στα πιο σκληρά περιβάλλοντα. Κάθε μέρα, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στον κινητό τους υπολογιστή της σειράς MC9000 για να διαχειρίζονται καλύτερα τα αποθέματα σε αποθήκες και εργοστάσια παραγωγής, να π..
Brand: ZEBRA Model: 1346
Φορητό Τερματικό Zebra MC 92GΗ σειρά MC9200 υποστηρίζει τα περισσότερα mobile λειτουργικά συστήματα. Προηγμένη τεχνολογία bar code scanning, σύγχρονο μενού για τον χειριστή-user interface και δυνατότητα να «τρέξει» πολλές επαγγελματικές εφαρμογές. Σχεδιασμένο για καθημερινή επαγγελματική χρήση στα π..
Brand: ZEBRA Model: 1289
Price Checker MK-500Συσκευή ελέγχου τιμών στους διαδρόμους και σε προκαθορισμένα σημεία του καταστήματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Εύκολη στην εγκατάσταση, με προσιτό κόστος , αποτελεί την ιδανική λύση που αυξάνει την αυτό-εξυπηρέτηση στα καταστήματα και εξοικονομεί παραγωγικό χρόνο..
Brand: ZEBRA Model: 1916
Φορητό Τερματικό Zebra Omnii XT15Το Omnii XT15 δίνει την δυνατότητα επιλογής των λειτουργικών συστημάτων Windows® CE 6.0 ή Windows® Embedded Handheld 6.5, τα οποία ενσωματώνονται απρόσκοπτα στην αυτοματοποίηση βασικών διαδικασιών και την αύξηση της παραγωγικότητας σε πραγματικό χρόνο.Με διπλό επίδεδ..
Brand: ZEBRA Model: 1345
Φορητό Τερματικό Zebra TC20Το φορητό τερματικό  TC20 ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να εξοικονομείται χρόνος και χρήμα, να αυξάνονται οι πωλήσεις και να βελτιώνεται η κερδοφορία της επιχείρησης. Κατασκευασμένο για επαγγελματική χρήση, αντέχει στις πτώσεις στο πάτωμα, στο βρέξ..
Brand: ZEBRA Model: 1344
Φορητό Τερματικό Zebra TC25Η έξυπνη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις. Με το TC25 πραγματοποιούνται περισσότερες εργασίες σε λιγότερο χρόνο.  Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, το TC25 συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των smart  phone και των φορητών τερματικών. Γρήγορες συνδέσεις κιν..
Brand: ZEBRA Model: 1906
Φορητά Τερματικά Zebra TC72 & TC77Τα φορητά τερματικά αφής με  TC72 και TC77 με Android δημιουργούν τον απόλυτο και εξαιρετικά στιβαρό φορητό υπολογιστή με λειτουργίες αφής. Προσφέρουν στους εργαζόμενους πλήρη εμπειρία smartphone για μέγιστη απλότητα, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξω..
Εμφάνιση 1 έως 25 από 31 (2 Σελ.)